lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

За една зодия небето подготвя голяма изненада днес

lamqta.com

Овен 
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се!  
 
Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Денят е подобаващ за това, във Вашата сбирка от разрушени сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви поучават да преразгледате кандидатурата на оня, който е кандидат, да стане следващия експонат.: може би е заслужен, с него да се отнасяте по различен метод?

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.

Везни
Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани. 

Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.

Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.

Козирог
Преживявания и безредици не са изключени, само че аргументите за това не са доста съществени. Безпокойството и неувереността в себе си през днешния ден са свойствени и на тези Козирози, които тъкмо знаят, че позициите им са надеждни и непоклатими. Само че нервното напрежение няма да се отрази по най-хубавия метод на самочувствието Ви. Пийте утешителен чай, повече се разхождайте, и заболяванията ще Ви заобиколят. Днес повече от нормално се нуждаете от одобрителни думи и поддръжка. За благополучие, Вашите близки няма да се скъпят да ги кажат, тъй че общуването ще бъде доста прелестно.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите. 

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...

Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР